maanantai 20. kesäkuuta 2011

Lasten kirjoja.

Uskonnottomat lastenkirjat? Kaikki kirjat, jotka auttavat kasvattamaan lapsesta eettisen, itseajattelevan, hyvän ihmisen? Siis erityisesti vapaa-ajattelijamaisesti kerrottu lastenkirja? Sellaiset ovat hakusessa tässä(kin) perheessä. Paljon "tavallisia" lastenkirjoja on luettu, ja ihaniksi havaittu, mutta silti, "omat" lastenkirjat, muiden uskomattomien hyväksi havaitsemat, Dale McGowanin kirjoissa mainitut ja kaikki muut. Kertokaa ihmeessä kommenttilistaan omia kokemuksianne, kielestä riippumatta - kootaan tänne vaikka ihan suosituslista!

Reissulta löytyi kaksi ruotsalaista ja ruotsinkielistä kirjaa. Hyvä näin, onpahan taas vähän jotain lisää mistä ammentaa.






Egyptin jumalat kirja päättyy tosiaan sivuun, jossa lukijaa kehoitetaan miettimään, mikä jumala hän tahtoisi olla - läksyjumala vaiko kenties ei mikään jumala, kun on paljon sellaisia, jotka eivät usko mihinkään jumalaan. Muinaisten egyptiläisten olisi ollut vaikea ymmärtää sitä, koska heillä jumalia oli vaikka kuinka monta. Toivottavasti nykyihmisten on helpompi ymmärtää jumalattomuus ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti